Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple nezabudol pred časom upozorniť, že povrchová úprava karty môže byť pri jej nosení v koženom obale ošúchaná. Kvôli tomu prišlo na rad malé drevené púzdro, ktoré za vyše 120 € nahrádza obyčajnú priehradku v koženej peňaženke a Apple kartu ochráni pred poškodením, informuje The Verge.

V spolupráci s bankou Goldman Sachs priniesol Apple na trhu svoju prémiovú a luxusne vyzerajúcu kreditku vyrobenú laserom z titánu, v ktorom je gravírované logo spoločnosti aj meno majiteľa. Krátko po rozoslaní prvých kusov sa však ukázalo, že povrchová úprava karty je pri nosení v koženom púzdre náchylná na poškodenie, čo však môže vyriešiť nové drevené púzdro Kerf za približne 127 €.

Zatváracie púzdro z pravého dreva, ktoré si môže zákazník pri objednávke vybrať, je azda najdrahším a zbytočným doplnkom k tomuto produktu Applu. Výrobca na svojom webe uvádza, že púzdro dokáže poňať iba jedinú kreditku, no je kompatibilné aj s inými kreditnými kartami. Kto by to bol čakal… Drevené púzdro Kerf tak dokáže spoľahlivo ochrániť aj kreditnú kartu od Apple, ktorá nebyť jej „špeciálnej“ povrchovej úpravy, mohla zniesť aj klasické kožené peňaženky.

Zdroj: The Verge, Kerf 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú