Filmové paródie majú svoje nezameniteľné miesto v srdci miliónov divákov po celom svete, no ich éra v Hollywoode vymiera už dlhé roky. Dokonalú odpoveď na toto vákuum si pripravili francúzski filmári, ktorí do našich kín prichádzajú s komédiou Rýchlo a nemožne.

Bláznivá akčná komédia si tentokrát berie na paškál najznámejšie žánrové klasiky ako Rýchlo a zbesilo, Terminátor 3, Mission: Impossible, Rambo, Indiana Jones, ale aj Kingsman, 96 hodín, či Dámsky gambit.

Šialený príbeh plný vydarených gagov sa točí okolo nemotorného policajta Rayaneho, ktorému mexický drogový kartel unesie babičku a na doručenie astronomického výkupného dostal tri dni. So svojimi priateľmi sa tak vydáva na záchrannú misiu plnú absurdného situačného humoru naprieč Francúzskom, Abú Zabí aj mexickou džungľou.

Za snímkou ​​stojí známa partia okolo Philippa Lacheaua a Tareka Boudaliho, ktorí dali svetu uletené komédie ako Alibi na kľúč, Babysitting alebo Super-Blb. Rýchlo a nemožne, rovnako ako predchádzajúci diel, režíruje a napísal druhý spomínaný. Philippe Lacheau sa tentoraz objavuje iba pred kamerou. Komédia dorazí do našich kín už 27. júna.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú