Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pripomienka pre všetkých fanúšikov zlodejov v ikonických červených kombinézach.

V knižnici Netflixu je od dnešného rána možné nájsť prvú časť poslednej série seriálového hitu Money Heist. Na rozdiel od tých predchádzajúcich, piata séria pozostáva z desiatich epizód, k dispozícii je však v tejto chvíli iba prvých päť častí.

Tvorcovia totiž finálnu sériu vôbec prvýkrát v histórii seriálu rozdelili na dve časti.

Kým prvá na Netflixe štartuje už dnes 3. septembra, na absolútne vyvrcholenie príbehu si budeme musieť počkať ešte tri mesiace, konkrétne do 3. decembra, kedy bude vydaná zostávajúca pätica epizód.

Tie zároveň dajú definitívnu bodku za seriálovým fenoménom, ktorý sa počas uplynulých rokov stal jedným z najúspešnejších originálnych seriálov Netflixu. Zúfať však netreba, streamovací gigant totiž skúma možnosti, ako populárnu značku udržať pri živote a vyťažiť z nej čo najviac.

TMDB

Ďalšia séria a priame pokračovanie sú síce už definitívne vylúčené, ale hovorí sa o možných spin-offoch zameraných na minulosť či ďalšie pôsobenie obľúbených postáv, prípadne predstavenie úplne nových lúpeží s čerstvými hereckými tvárami.

Netflix zatiaľ nič oficiálne nepotvrdil, úspešnú značku si však bude nepochybne kultivovať.

Chceš sa na finále Money Heist poriadne pripraviť a pripomenúť si najdôležitejšie udalosti predošlej série? Nevynechaj naše špeciálne zhrnutie, v ktorom sumarizujeme všetko dôležité o prichádzajúcej piatej sérii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú