Z času na čas je nutné vykonať zmeny vo všeobecných podmienkach predplatného. V takomto duchu v týchto dňoch služba Disney Plus informuje Slovákov prostredníctvom e-mailov o dlhšie plánovanom radikálnom kroku spoločnosti zaviesť reklamné tarify či zakročiť voči zdieľaniu hesiel. Populárna streamovacia spoločnosť tiež informovala držiteľov účtu, že v prípade blokovania reklamy môže byť predplatné pozastavené alebo ukončené.

Zmeny vstúpia do platnosti od 1. októbra a ak s nimi užívateľ nesúhlasí, má možnosť zrušiť svoje predplatné pod podmienkou, že do jeho predĺženia zostáva viac ako mesiac. Nové všeobecné podmienky zahŕňajú tiež ustanovenia pre nové typy predplatného, ako aj možnosti prechodu na iný balík.

Spoločnosť v e-maile jasne uvádza, že všetky ponuky predplatného tiež môžu obsahovať reklamy v obmedzenom rozsahu, promo obsah, propagáciu značiek či sponzorské správy vrátane reklám v živom obsahu.

Disney tiež prepracovala podmienky, podľa ktorých môže vlastník účtu povoliť prístup k službe Disney+ ďalšiemu členovi. Poslednou dôležitou zmenou je aj pridanie doložky, ktorá zabraňuje blokovaniu reklám. Spoločnosť informuje, že v prípade takejto aktivity môže okrem iného na základe oznámenia buď pozastaviť, alebo ukončiť vaše predplatné.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú