Na svete neexistuje veľa technologických nadšencov, ktorí by nepoznali legendárnu minihru s dinosaurom v prehliadači Chrome, ktorú si je možné zahrať v prípade problémov s pripojením k internetu. Ako upozornil portál AndroidPolice, podobný easter egg získava aj Obchod Play.

Určite každý, koho niekedy postrehol problém s pripojením na internet, vyskúšal minihru s dinosaurom, ktorý preskakuje a podlieza rôzne predmety. Hra výborne slúži na skrátenie chvíle v prípade, kým čakáš na opätovné pripojenie k sieti.

Vlastnej hry sa po novom dočkal aj Obchod Play, tentokrát však v hlavnej úlohe nie je dinosaurus, ale teplovzdušný balón. Cieľom hráča je zbierať guličky, ktoré navyšujú počet bodov a vyhýbať sa pritom ostňom, ktoré pri kontakte ukončia hru. Priebeh hry zachytáva video na youtube Cruz Gäming.

Hra nie je v žiadnom prípade prelomová, jedná sa o veľmi jednoduchý titul, no na druhej strane je priamo implementovaná do aplikácie Obchod Play, čiže ak v smartfóne nemáš nainštalovanú žiadnu inú offline hru, na skrátenie chvíle možno dobre poslúži aj tento počin. Novinka sa postupne začala šíriť pre viacerých používateľov, no ešte stále nie je k dispozícii pre všetkých.

Zdroj: AndroidPolice, Youtube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú