Jednou z najohrozenejších skupín ľudí sú v čase tejto pandémie práve starší ľudia. Seniorom doteraz vyhovelo už viacero obchodných reťazcov, ktoré pre nich stanovili vyhradené nákupné hodiny. Teraz sa k nim pridáva aj táto sieť elektropredajní. DATART uprednostní na výdajniach tovaru seniorov, ktorí si budú môcť svoje objednávky z e-shopu vyzdvihnúť prednostne po dohode s predajcom. Informácie priniesol DATART v tlačovej správe.

Vyzdvihnutie objednávok z e-shopu tak bude teraz pre seniorov pri nákupe cez DATART pohodlnejšie a zároveň sa má zvýšiť bezpečnosť. Aj táto sieť elektropredajní vydáva objednávky z internetového obchodu na výdajných miestach, ktoré budú ďalej pribúdať. Zákazník si tovar môže vyzdvihnúť už o 1 hodinu po odoslaní objednávky.

,,Seniorom umožníme, aby do „poznámky“ pri objednaní tovaru na ktorúkoľvek  DATART pobočku uviedli, že patria do rizikovej skupiny „senior“,“ hovorí Sabína Boudová, marketingová manažérka DATART-u. Obchod následne takéhoto zákazníka telefonicky kontaktuje a dohodne si s ním čas vyzdvihnutia objednávky.

Zdroj: DATART

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú