Google rozširuje svoju ponuku aplikácií, ktoré podporujú tmavý režim. Hlavné Google aplikácie sa vylepšenia už dočkali, a tak sú na rade tie menej používané. Tentokrát sa na radu dostala aplikácia na videohovory, Google Duo, píše portál AndroidPolice.

Tmavý režim aplikácie Google Duo by sa mal automaticky meniť na zariadeniach s Androidom 10 na základe zvoleného režimu systému a tiež na smartfónoch s Androidom 9, tu je však túto funkciu potrebné zapnúť v developerských nastaveniach. Majitelia zariadení so staršími verziami Androidov si tmavý režim môžu zapnúť priamo v nastaveniach aplikácie.

Google zostal verný tmavošedému pozadiu aplikácie s bledými farbami textu. Tmavomodré prvky pre vytvorenie skupiny a pozvanie priateľov sa v tmavom režime menia na pastelové. Funkcia prišla s verziou aplikácie 63.

Zobraziť celú galériu (1)
Screenshot/AndroidPolice

Portál PhoneWorld píše, že posledná aktualizácia priniesla okrem tmavého režimu aj nové filtre a efekty, ktoré z teba dokážu spraviť napríklad mačku s okuliarmi vďaka rozšírenej realite. Podobné funkcie môžeš poznať napríklad z aplikácie Instagramu.

Zdroj: AndroidPolice, PhoneWorld

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú