Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Momentálne je iOS 13.3 stále v beta testovaní, no oficiálna verzia má prísť už čoskoro. Nasvedčujú tomu informácie vietnamského operátora, ktorý chce s príchodom novej verzie spustiť službu e-SIM, informuje 9to5Mac. Navyše, spolu s iOS 13.3 príde aj oficiálna certifikácia VoLTE volaní pre slovenské O2.

Vietnamský operátor Viettel chce e-SIM spustiť už tento piatok 13. decembra a podľa inštrukcií musia používatelia aktualizovať svoje iPhony a hodinky Apple Watch, aby mohli službu využívať. To značí, že Apple by mal s veľkou pravdepodobnosťou vypustiť oficiálnu aktualizáciu s iOS 13.3 už koncom tohto pracovného týždňa. Používateľom jeho iPhonov nová aktualizácia prinesie viacero vylepšení a možností, medzi inými aj voľbu pre zrušenie Memoji nálepiek v klávesnici.

Zobraziť celú galériu (0)
Dávid Igaz / FonTech

Popritom však s príchodom novej verzie systému iOS 13.3 dostane slovenské O2 oficiálnu certifikáciu pre VoLTE volania. Tie sú síce dostupné už od vydania iOS 13, no ako sme informovali v našom článku, operátor doteraz nemal pre VoLTE na iPhonoch certifikáciu a technológiu spustil pre vybrané modely po vlastných testoch. „Proces certifikácie je však už úspešne ukončený a jej nasadenie očakávame v iOS 13.3,“ informoval FonTech.sk Ján Kalafut z O2.

Zdroj: 9to5Mac, Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú