Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Koronavírus vo filmovom priemysle opäť úraduje. Podľa portálu Variety sa na krátku dobu najmä z prevenčného hľadiska pozastavuje produkcia snímky Jurassic World: Dominion.

Dominion bude v poradí už šiestym prírastkom jurskej ságy, ktorej filmové korene siahajú až do roku 1993. Práve vtedy sme sa dočkali prvého Jurského Parku, režírovaného samotným Stevenom Spielbergom.

Filmová značka tak po ukončení pôvodnej trilógie nabrala nový dych v roku 2015 s označeným Jurský svet, kedy titul Dominion figuruje ako zavŕšenie novodobej trilógie.

Ráno som sa zobudil s informáciami, že sme v produkčnom tíme Jurassic World: Dominion mali niekoľko pozitívne testovaných členov. Kvôli dodržiavaniu bezpečnostných protokolov si dávame dvojtýždňovú pauzu,“ zverejnil režisér Colin Treverrow na Twitteri.

Produkčný tím, ktorý aj keď bol následne testovaný negatívne je v domácej izolácii, keďže je veľká pravdepodobnosť, že členovia prišli do kontaktu s niekým pozitívnym, informuje ďalej hovorca Universalu.

Premiéra filmu je momentálne naplánovaná na 10. jún 2022, ktorú zatiaľ neovplyvňuje ani dvojtýždňová preventívna prestávka. Horšie sú na tom už snímky ako Dune alebo nový Batman, ktoré ako sme informovali, sa posunuli až o niekoľko mesiacov.

Zdroje: Variety, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú