Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Šesťročný vývoj hry Cyberpunk 2077 sa pomaly chýli ku koncu. Tvorcovia teraz aspoň načrtli, na čo všetko sa v dejovej línii môžu hráči tešiť, informoval MSPoweruser. V novom titule Cyberpunk 2077 bude hráč za nesprávne ukončenie misie niesť následky a navyše sa stretne sa rozličnými závermi príbehu.

Tieto informácie potvrdili viacerí členovia vývojári štúdia CD Projekt Red, ktorí prezradili, že v hre bude priestor pre viacero rozličných koncov a hráči sa budú skutočne môcť „ponoriť“ do deja. Podľa dizajnéra misií, Mateusza Tomaszkiewicza, ponúkne hra možnosť niekoľkých záverov, kvôli čomu si ju budú môcť hráči zahrať viackrát bez toho, aby sa dočkali rovnakého konca. Ďalší z tvorcov úloh, Philipp Weber, taktiež potvrdil, že misie budú mať 3 až 5 rôznych riešení, informuje Gamerant.

Hra tak bude omnoho komplexnejšia ako sme si doteraz mysleli a štúdio sa navyše nemusí držať striktne iba hlavných misií. Aj menšie úlohy majú neskôr hráčovi pripadať ako samostatné príbehy. Svojim spracovaním Cyberpunk 2077 ponúkne podľa doterajších informácií skutočne jedinečný zážitok z hrania, ktoré do seba vtiahne každého hráča. Ostáva si len počkať do 16. apríla, kedy bude mať hra oficiálnu premiéru.

Zdroj: MSPoweruser, Gamerant

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú