Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najlepšia prevencia proti nákaze nebezpečným koronavírusom z Číny je jednoducho zostať doma a nevychádzať zbytočne medzi ľudí. Tento fakt si uvedomilo ja čínske herné štúdio Kagami Works, ktoré sa rozhodlo domácim občanom rozdať až 55 000 kópií hry pre dospelých s názvom Mirror, ktorá by ich mala udržať doma, informuje portál FreeMMOstation.

V našich končinách nie sú hentai hry až tak populárne ako tomu je v ázijských krajinách (najmä v Číne či Japonsku). Aj preto sa zrejme štúdio Kagami Works rozhodlo aspoň takto „symbolicky“ podporiť boj proti koronavírusu a pre čínskych občanov si pripravili až 55 000 kópií erotickej hry úplne zadarmo.

Stream

Pre jej získanie sa stačí zaregistrovať prostredníctvom špeciálneho linku. Rozdávanie hry však má predovšetkým symbolický význam, vývojári totižto spolu s kódom k hre posielajú aj informácie ako sa proti koronavírusu čo najúčinnejšie brániť.

Ak by si si túto hru, ktorá bola mimochodom druhou najlepšie hodnotenou hrou na Steame za rok 2018, chcel zahrať aj ty, aktuálne si ju môžeš kúpiť v 60 percentnej zľave za necelých 0,80 €.

Zdroj: FreeMMOstation, Steam

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú