Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

SnowRunner je jednou z tých hier, ktoré buď úplne prehliadaš, alebo na ňu nedáš dopustiť. Jej hlavnou premisou je prevážanie nákladu, pričom veľký dôraz sa kladie na prácu s často náročne prechodným terénom.

S tým je spojený aj výber nákladných vozidiel, pozostávajúci z rôznych amerických klasík, ktoré si hráč môže vylepšovať ako po mechanickej, tak aj vizuálnej stránke. Ako ale teraz upozorňuje Games.cz, hra sa dočkala prvej dvojice európskych nákladiakov.

Epic Games Store

Tvorcovia hry mali totiž doposiaľ licencie na americké stroje, kedy napríklad ruské vozy sa na svoje reálne modely mohli len letmo podobať. Poteší ale, že do hry si to namierili aj prvé licencované európsky vozidlá, a to rovno s pôvodom v bývalom Československu.

V rámci Year 2 passu sa do SnowRunnera dostali dve Tatry, a to Tatra 805 (vyrábaná v rokoch 1953 až 1960) a Tatra T813 (vyrábaná v rokoch 1967 až 1982).

NEPREHLIADNI
Microsoft ide búrať stereotypy, v jeho hrách sa čoraz viac objavia menšiny a znevýhodnené skupiny

Zatiaľ čo T813 je osemkolesový kolos využívaný v armáde aj civile napríklad s požiarnymi nadstavbami, 805 je ľahším nákladiakom, ktorý bol určený prevažne pre vojenské potreby, a to s dôrazom na schodnosť náročných terénov. Obe Tatry sú súčasťou Year 2 Passu, ktorý ťa na Epicu vyjde na 24,99 €. Ak ti však ide iba o samotné dve vozidlá, môžeš ich mať už za cenu 5,99 €.

Zdroje: Games.cz, Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú