Hráčom najnovšieho Call of Duty: Modern Warfare v hre dlho chýbala jedna základná funkcia, ktorou je počítadlo počtu úmrtí počas zápasu. Štúdio Infinity Ward sa tak konečne rozhodlo túto funkciu pridať, avšak spôsobom, ktorý väčšinu hráčov nepoteší.

Ako informoval portál GameRevolution, vývojári z Infinity Ward namiesto klasického počítadla úmrtí v štatistikách zápasu pridali do hry doplnkový kozmetický predmet, ktorým sú hodinky s názvom „Time To Die“ ukazujúce presný počet zabití a úmrtí v danom zápase. Aj keď ide o netradičný spôsob, ktorému za originalitu dávame palec hore, má to jeden háčik.

Zobraziť celú galériu (0)
Youtube / Call of Duty

Hodinky sú totiž súčasťou nového DLC balíčka Mother Russia, ktorý je v hre dostupný na zakúpenie prostredníctvom hernej meny alebo reálnych peňazí. Za balíček tak zaplatíš 2 000 COD Points, alebo približne 20 dolárov, píše Kotaku. V Modern Warfare sa nenachádzajú žiadne položky, ktoré by priamo vylepšili schopnosti hráčov, takže ani tieto hodinky neponúkajú žiadne iné výhody pri hraní.

Tento krok si tak pravdepodobne vyžiada od hráčov množstvo negatívnych ohlasov. Paradoxom je, že štúdio Infinity Ward len nedávno natiahlo ruku k bývalým hráčom, ktorí z hry odišli, a formou dotazníka sa ich pýtalo, čo by ich k Modern Warfare dokázalo opäť pritiahnuť.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú