Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na udalosti D23 Expo od Disney debutovali nové zábery z pripravovaného ukončenia deväťfilmovej ságy Star Wars, s názvom The Rise of Skywalker. Fanúšikom ukázali temnú Rey s dvojitým červeným svetelným mečom, píše CNET.

Aj keď sa zábery ešte na internet nedostali, ich opis poskytuje celkom dobrý pohľad na to, o čo vlastne v 9. epizóde Star Wars pôjde. Disney pri nich začalo zostavením všetkých filmov Star Wars, z ktorých videli fanúšikovia priamy prechod na novú púštnu planétu, kde sa hlavné postavy pozerajú na obrovský trh. Záber pokračuje zostrihom scén z obrovskej vesmírnej bitky, a vidíme tiež robota C3PO s červenými očami, píše Gamesradar.

V ukážke sa ďalej nachádza súboj medzi Rey a Kylo Renom, ktorý si našiel miesto aj na oficiálnom plagáte filmu, avšak fanúšikov najviac šokoval finálny pohľad na Rey v čiernom obleku a s obojstranným červeným svetelným mečom, ktorý sa podobá na meč Darth Maula.

Uvidíme tak v poslednom filme Skywalkerovskej ságy Star Wars Rey na temnej strane? Odpoveďou bude pravdepodobne až samotný film, ktorý uvidíme v kinách už 20. decembra.

Zdroj: CNET, Gamesradar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú