Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Prichádzajúca akčná novinka Outriders, ktorá v sebe kríži brutálny boj a prepracovaný RPG systém, sa stane súčasťou predplatného Xbox Game Pass. Ako na svojich stránkach informuje Polygon, Microsoft potvrdil informácie o rozšírení digitálnej knižnice o pripravovaný titul.

Dátum vydania Outriders je stanovený na 1. apríla, kedy sa hra dostane aj do pnuky Xbox Game Pass. Novinku konkurujúcu titulom ako Destiny alebo Division bude možné hrať aj na zariadeniach Android pomocou služby Xbox Cloud Gaming bežiacej aktuálne v beta verzii.

Pripravovanú novinku sme mali možnosť otestovať v rozsiahlej demo verzii. Dej bude zasadený do blízkej budúcnosti, niekoľko desiatok rokov po zničení našej planéty. Hráči tak budú mať za úlohu kolonizovať a obsadzovať nové svety. Žiaľ, planéta Enoch, ktorú si vybrali za svoj nový domov, ukrýva množstvo nástrah v podobe rôznych anomálií ničiacich všetko živé.

Titul už v demo verzii naznačil prepracovaný RPG systém a obrovské množstvo dostupného vybavenia, ktoré bude navyše možné ďalej vylepšovať. Zaujímavo pôsobí aj spôsob liečenia počas boja. Namiesto toho, aby sa hráči ukrývali za prekážkami ako v podobne orientovaných tituloch, budú musieť myslieť agresívne. Likvidácia protivníkov pomocou dostupných schopností má totiž ozdravovacie účinky.

Titul síce bude možné prechádzať v režime jedného hráča, no pravá zábava čaká v kooperatívnom režime s ďalšími dvoma spoluhráčmi. Spolupráca bude dokonca rozšírená o tzv. cross-play, teda možnosť spoločného hrania na rozdielnych platformách.

Vydanie titulu je naplánované na 1. apríla pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series S/X.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú