Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Reklamná kampaň na Rýchlo a zbesilo 10 je v plnom prúde a tvorcovia musia využiť všetky zbrane, ktoré majú. S rozpočtom takmer 340 miliónov dolárov predstavuje predposledný diel populárnej ságy jeden z najdrahších filmov histórie.

Režisér Louis Leterrier, ktorý Rýchlo a zbesilo 10 prebral po Justinovi Linovi, v rozhovore pre Total Film priblížil, či v chystanom filme uvidíme aj zosnulého herca Paula Walkera, informuje ScreenRant.

Walker bol až do tragickej nehody v roku 2013 jednou z hlavných tvárí celej série, posmrtne sa objavil aj v Rýchlo a zbesilo 7, kde mu dali tvorcovia v emotívnej rozlúčke zbohom.

Universal

Momentálne sa zdá, že nešlo o definitívnu bodku a s približujúcim sa koncom série sa Paul Walker objaví najmenej v jednom diele finálnej ságy. Stane sa tak prostredníctvom retrospektívnych pasáží.

Brian je vo svete Rýchlo a zbesilo živý a zdravý a predchádzajúce filmy na neho vo veľkom odkazovali. Nový diel bude skákať medzi minulosťou a súčasnosťou. Briana uvidíte v minulosti, no neuvidíte ho v súčasnosti.

Rodina Walkerovcov je stále veľkou súčasťou tejto franšízy, čo vo filme aj uvidíte. Len musíme nájsť ten správny moment a správny tón. Myslím, že to, čo urobil James Wan na konci sedmičky, bolo dokonalé. Tón bol perfektný. Brian musí znovu vstúpiť do franšízy tak dokonale, ako ju opustil.“

Rýchlo a zbesilo 10 tak bude napratané hereckými megahviezdami. Okrem známej hereckej zostavy sa do hereckého dream teamu pridáva aj Jason Momoa ako jeden z hlavných záporákov, návrat hlási aj Gal Gadot, ktorá si zopakuje úlohu bývalej agentky Mosadu, Gisele Yashar.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú