Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Oceňovaný sci-fi seriál Black Mirror dostane aj ďalšie pokračovanie, informuje Empire. Netflix spoločne s novou sériou tiež potvrdil, že antologický seriál sa dočká aj vôbec prvého priameho pokračovania niektorej z jeho epizód.

Nová séria Black Mirror na Netflix dorazí počas budúceho roka a bude mať šesť dielov. Netflix je na detaily tradične skúpy, vieme však, že diváci uvidia aj pokračovanie úvodnej epizódy šiestej série s názvom USS Calister.

Epizóda inšpirovaná Star Trekom patrila v minulom roku k najlepším zo šiestej série a diváci ju zároveň zaradili aj medzi najobľúbenejšie v celom seriáli.

Jej dej sledoval frustrovaného génia a podivína v hernej spoločnosti, ktorý sa v reálnom živote nedokáže vyrovnať z nedostatku uznania. Doma preto vyrobí simulovanú realitu, do ktorej naklonuje svojich spolupracovníkov a známych. Klony vo virtuálnej realite naberú vedomie a snažia sa zo simulácie podobnej Star Treku vyslobodiť.

Pre Black Mirror ide o vôbec prvé pokračovanie predstaveného príbehu. Aj keď niektoré z epizód na seba odkazujú, prípadne spolu vzdialene súvisia, každý diel slúži ako samostatne stojaci príbeh.

Za novými epizódami bude opäť stáť tvorca celého seriálu Charlie Brooker, opäť exkluzívne v službách Netflixu, keďže streamovací gigant po piatej sérii odkúpil práva na celý seriál.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú