Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčší výpredajový „sviatok“ roka priniesol so sebou množstvo ponúk, v ktorých chcú obchodníci nalákať zákazníkov na výrazne zľavy. To neobišlo ani virtuálne obchody s hrami, ktoré zlacnili obrovské množstvo skvelých hier. Obchod GOG.com priniesol počas Black Friday viac ako 2 000 zľavnených titulov, medzi ktorými nájdeme aj tie najznámejšie hry len za pár eur, informuje Eurogamer.

V ponuke tohto obchodu teraz nájdeme tisíce hier rôznych žánrov, ktorých ceny boli pri príležitosti Black Friday skresané aj o 50 %. Niektoré známe hry sú pritom dostupné len za bagateľ a taký The Witcher 3 v edícii „Hra roka“ je lacnejší až o 70 %. Pôvodná cena 50 € teraz klesla len na necelých 15 €.

Obchod ponúka 80 % zľavu na Hitman: Absolution či 70 % akciu na Fallout: New Vegas Ultimate Edition. Výber je skutočne pestrý a je len na hráčoch, ktoré tituly si vyberú. Niektoré sú dokonca lacnejšie aj o 90 %. Hoci nemusí ísť o príliš obľúbené hry, za pár eur ti predsa len môžu spríjemniť deň. Celú ponuku hier nájdeš na tomto odkaze.

Zdroj: GOG.com, Eurogamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú