Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Mini rieši bizarnú situáciu, za ktorú síce nenesie vinu, no kvôli zlému načasovaniu sa mohla časť výbavy nového modelu Cooper SE stať terčom posmeškov. Po zhodnotení nie príliš vhodného názvu sa Mini rozhodlo zmeniť označenie prémiových diskov pre elektromobil Cooper SE. Po novom sa budú volať inak, informuje Teslarati.

Výber názvu pre tieto kolesá prebehol ešte dlhé mesiace predtým, ako svet zachvátila pandémia koronavírusu. Práve kvôli názvu tohto vírusu sa však Mini rozhodlo premenovať disky, ktoré si môžu zákazníci zaobstarať pri novom elektrickom modeli. Pôvodne boli disky označované ako Corona Spoke, avšak najnovšie sa marketingové oddelenie rozhodlo, že bude vhodné, ak ich pomenujú inak.

Zmena názvu prišla po tom, čo si spoločnosť všimla tweet redaktora portálu Teslarati. Kvôli koronavírusu Mini prepisuje názvy aj vo vytlačených brožúrach a ďalších marketingových materiáloch. Napriek tomu sa to ešte nepodarilo opraviť všade.

Všimli sme si, že v jednom z katalógov je stále uvádzaný pôvodný názov Corona Spoke. Na slovenskej verzii webu je však už nový názov Power Spoke.

Zdroj: Teslarati, Mini

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú