Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Prenosné monitory nie sú na trhu ničím zvláštnym. Ten najnovší od Asus však zaujme 240 Hz obnovovacou frekvenciou a 3 ms reakčným časom.

Portál Engadget priniesol informáciu o novom produkte z dielne Asusu. Na tohtoročnom veľtrhu Computex totižto taiwanský výrobca predstavil nový prenosný monitor ROG Strix XG17, ktorý uchvátil hneď niekoľkými špecifikáciami. Jeho dominantnou vlastnosťou je 240 Hz adaptívna obnovovacia frekvencia a reakčný čas 3 ms. Vďaka microHDMI a USB-C portom ho využiješ v spolupráci s PC, laptopom, konzolami a dokonca aj smartfónmi.

Monitor disponuje 17,3-palcovou uhlopriečkou s rozlíšením 1 920 x 1 080 pixelov. Ide o zobrazovaciu technológiu IPS LCD a v skutočnosti sa jedná o rovnaký matný zobrazovací panel, aký môžeme nájsť v laptopoch Asus Strix Scar III a Hero III. Monitor zároveň ponúka stereo reproduktory, magnetické puzdro rozložiteľné do stojanu a vnútornú batériu s nabíjaním Quick Charge 3.0, ktorá by mala vydržať 3 hodiny pri maximálnej obnovovacej frekvencii.

Zdroj: Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú