Za posledný mesiac sa Apple naozaj činil a okrem vylepšeného iOS 13 priniesol krátko po jeho premiére niekoľko nových aktualizácií, ktoré opravili prvotné problémy systému. Po nedávnom update iOS 13.1.2 a rovnakej verzii pre iPady prichádza rad na ďalšie zmeny. Nový iOS 13.1.3 a iPadOS 13.1.3 napráva problémy s niektorými aplikáciami, hodinkami Apple Watch, ale aj Bluetooth pripojením.

Od posledného updatu pre iPhony a tablety Applu ubehli zhruba iba 2 týždne a spoločnosť dnes vydáva ďalší aktualizačný balík. Tento má veľkosť necelých 110 MB a opravuje 10 ďalších chýb, ktoré boli spojené so zvonením a vibrovaním zariadení, otváraním pozvánok v aplikácii Mail, problémom so spárovaním Apple Watch alebo doručovaním hlásení na tieto hodinky.

Aktualizácia tiež vylepšuje rýchlosť načítania aplikácií využívajúcich Game Center, a teda by sa mali hry po novom otvárať o čosi rýchlejšie. Zároveň sa dostalo na vylepšenia Bluetooth, ktoré sa mohlo v niektorých vozidlách samovoľne odpájať. Ďalší a o čosi väčší update si Apple ešte len pripravuje. Aktuálne testuje iOS 13.2, ktorý prinesie väčšie novinky najmä v oblasti fotoaparátu. Naň si však ešte chvíľu počkáme.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú