Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Generálny riaditeľ spoločnosti Broadcom Inc, Hock Tan, v jednom z rozhovorov nepriamo uviedol, že nová generácia iPhonov bude tento rok predstavená neskôr ako obvykle, informoval portál Bloomeberg.

Spoločnosť Broadcom dodáva pre Apple bezdrôtové sieťové komponenty a nedávny konferenčný hovor generálneho riaditeľa spoločnosti s analytikmi nepriamo potvrdzuje, že nové iPhony tento rok neuvidíme v štandardnom období, čiže niekedy v polovici septembra.

Tan počas konferencie uviedol, že nové príjmy sa ukážu až o jeden kvartál neskôr ako obvykle. Ako dôvod uviedol veľké oneskorenie produktového cyklu svojho zákazníka, ktorým je „veľký severoamerický výrobca telefónov.“

iPhone 12 Pro. Screenshot/EverythingApplePro/YouTube

Každému je tak zrejme okamžite jasné, že Tan v tomto prípade hovoril o Apple. Dôvodom oneskorenia je pandémia koronavírusu, ktorá zmieta všetkyy oblasti priemyslu.

Ako dodáva AppleInsider, tohtoročné predstavenie nových iPhonov by mohlo prebehnúť v októbri. V hre je však aj možnosť, že Apple predstaví svoje novinky až koncom roka s podobnou stratégiou predaja ako iPhone X z roku 2017, ktorý putoval do predaja až 3. novembra.

Zdroj: Bloomberg, AppleInsider

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú