Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

iPhone 6S a 6S Plus z roku 2015 môžu trpieť poruchou súčiastok, kvôli ktorým ich niektorí majitelia nevedia zapnúť, no to sa výrobca rozhodol vyriešiť v novom servisnom programe. Apple opraví iPhone 6S a 6S Plus, ktoré sa nedajú zapnúť, avšak nový servisný program má niekoľko háčikov. Téme sa venoval aj portál 9to5Mac.

Spoločnosť totiž opraví len konkrétne modely, ktorým mohli závadu spôsobiť pokazené komponenty, pričom si servis budú môcť uplatniť len majitelia iPhonu 6S a 6S Plus s dátumom výroby od októbra 2018 do augusta 2019. Opraviť si svoj pokazený iPhone bezplatne bude môcť každý nielen v oficiálnom obchode Apple, ale aj u autorizovaných predajcov zaradených do programu. Vyhľadať ich môžeš na tomto odkaze, pričom niekoľko takýchto obchodov máme aj na Slovensku.

Pokiaľ je však s poškodeným iPhonom spojená ďalšia závada, musí ju servis vyriešiť pred ďalšími opravami, teda sa môžeme stretnúť s poplatkami za dodatočný servis napríklad v prípade poškodenej obrazovky. Používateľ si môže overiť či sa oprava vzťahuje aj na jeho iPhone 6S a 6S Plus zadaním sériového IMEI čísla.

Zdroj: 9to5Mac, Apple

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú