Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple už pár rokov rieši problém s častým opotrebovaním antireflexnej vrstvy na displejoch notebookov MacBook Air a MacBook Pro. Na túto závadu poskytujú predĺženú záruku až 4 roky od zakúpenia zariadenia, informuje portál MacRumors.

Apple tiež zverejnil zoznam zariadení, na ktoré sa táto záruka na displej vzťahuje. Jedná sa o notebooky MacBook Pro a MacBook Air od roku 2015 až do roku 2017. Modely z rokov 2014 a 2013 už nárok na bezplatnú opravu displeja nemajú, a to aj v prípade, ak ešte nemajú ani spomínané 4 roky.

Záruka za zatiaľ nevzťahuje ani na modely od roku 2018, tie však zatiaľ zrejme takýmito problémami netrpia. Spoločnosť Apple tiež oznámila, že ak zákazník za opravu reflexnej vrstvy zaplatil, môže spätne požiadať o vrátenie peňazí, informuje iPhoneHacks.

Na internete vznikli rôzne petície, skupiny na sociálnych sieťach či dokonca webová stránka, kde môžu ľudia pridávať fotografie svojich poškodených zariadení. Ak teda tvoj MacBook trpí podobným problémom, teraz už vieš, že máš nárok na bezplatnú opravu.

Zdroj: MacRumors, iPhoneHacks

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú