Včera večer bola po niekoľkých beta verziách vydaná oficiálna aktualizácia iOS 14.7 pre iPhony, ktorá so sebou prináša viacero opráv chýb, vyladenie výdrže batérie, výkonu, ale i podporu pre novú bezdrôtovú MagSage batériu. Ide zrejme o poslednú aktualizáciu tejto verzie systému pred vydaním nového iOS 15.

Po niekoľkých týždňoch, počas ktorých bola beta verzia iOS 14.7 testovaná, hlásia používatelia dobré výsledky a spoľahlivé fungovanie iPhonov. Aktualizácia má veľkosť zopár stoviek megabajtov v závislosti od podporovaného iPhonu.

Celkovo má update zlepšovať vyššie spomenuté vlastnosti, ale zároveň prináša niekoľko drobných vylepšení v systéme, spolu s podporou MagSafe Battery Pack, ktorý sa u nás bude predávať za 109 €. Ide o bezdrôtovú powerbanku Applu, ktorá sa magneticky prichytí na zadnú stenu novej série iPhonov 12.

Apple

Apple však prekvapivo a zrejme prvýkrát nevydal včera aktualizáciu iPadOS 14.7 pre podporované tablety a zatiaľ ani neinformoval, prečo sa tak rozhodol. Zrejme však potrebuje ešte opraviť niektoré vlastnosti tejto aktualizácie. Čo však vyšlo spolu s iOS 14.7 je aj nový watchOS 7.6, v ktorom rozšíril podporu pre EKG a hlásenia o nepravidelnom rytme srdca do ďalších 30 krajín.

Aj tento update pre hodinky Apple Watch tak môže byť na najbližšie týždne posledným, pokým nevyjde nová verzia watchOS 8. Môžeme sa však dočkať ešte nejakej menšej aktualizácie, ktorá by opravovala bezpečnosť Apple zariadení, s väčšími updatmi pre iOS 14 už ale Apple zrejme skončil.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú