Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Konkurenčný boj v segmente smartfónov je stále intenzívny. S najnovším nápadom teraz vyrukoval kórejský gigant, ktorý chce používateľov iPhonov prilákať po svojom. Samsung ukázal nezvyčajné demo, ktoré spustí ukážku Androidu, aký nájdeme v jeho smartfónoch, aj na iPhonoch, informuje Android Police. Takto si to vyskúša každý.

Ochutnávka niečoho je vždy dobrým začiatkom, ako prilákať zákazníka na konkrétny výrobok. V Samsungu sa preto rozhodli, že majiteľom konkurenčných iPhonov dajú okúsiť používanie Androidu ako z vlastných smartfónov. K dispozícii je totiž netradičná demo verzia systému Android s nadstavbou One UI, ktorú spustíme aj na Apple smartfóne.

Týmto spôsobom tak chce Samsung zákazníkom konkurencie odhaliť náhľad možností a používania jeho vlastných modelov. Spomenuté demo si môže vyskúšať každý majiteľ iPhonu po oskenovaní QR kódu z tohto odkazu. Následne sa stačí riadiť inštrukciami na iPhone a pridať odkaz demo verzie iTest na plochu smartfónu.

Po jeho spustení sa zobrazí ukážka Androidu v podaní Samsungu. Treba podotknúť, že táto „simulácia“ funguje výhradne len na iPhonoch. Práve ich používateľov chce týmto demom Samsung prilákať na svoju stranu a umožnil im nahliadnuť do používania vlastných smartfónov.

Zdroj: Android Police, iTest

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú