Prezident Donald Trump minulý utorok vystúpil pred davom mladých republikánskych aktivistov vo Washingtone D.C. Prezidentská pečať, pred ktorou stál, však nebola pravá.

Prezident Donald Trump sa pravdepodobne stal terčom nemilého photoshopu. Ako informuje portál Gizmodo, pri príhovore pred davom mladých republikánskych aktivistov stála hlava USA pred prezidentskou pečaťou, na ktorej nebolo všetko s kostolným poriadkom a bola zjavne pozmenená. Na vlajke nad orlom totižto namiesto pôvodného nápisu stál nápis „45 es un titere“, čo v preklade znamená „45 je bábka“. Orol mal dokonca dve hlavy podobne ako na ruskej vlajke.

Prezident Donald Trump je v poradí 45 prezidentom USA a v minulosti bol obviňovaný, že je bábkou v rukách ruskej vlády. Doposiaľ nevedno, ako sa pozmenená prezidentská pečať za Trumpa dostala a či ide len o neúmyselnú chybu organizátora, ktorý chybnú pečať zobrazil. Tá sa objavuje na rôznych bezplatných portáloch ako Free PNG Library. Či už šlo o úmysel, alebo nie, prezident Trump má za sebou nemilé prekvapenie od neznámeho grafika.

Zdroj: Gizmodo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú