Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Orange aktuálne v tlačovej správe informuje o novej náhrade za satelitnú platformu, ktorú nahradí novou službou. Operátor avizoval stiahnutie satelitnej televízie Orange TV zo svojej ponuky ešte v januári tohto roka, pričom z predaja ju stiahol začiatkom februára. Až doteraz sa spoločnosť k náhrade bližšie nevyjadrovala.

Po novom však podľa tlačovej správy Orangeu bude náhradou za satelitnú platformu služba, ktorá doplní terajšiu ponuku televíznych služieb operátora. „Nová TV služba doplní existujúce portfólio Orange TV služieb s vlajkovou loďou v podobe káblovej IPTV poskytovanej prostredníctvom optickej/metalickej technológie a Orange TV cez internet dostupnej odkiaľkoľvek,“ uviedol Orange.

Výrazné rozšírenie dostupnosti našich televíznych služieb v ostatných rokoch v kombinácii s obchodno-strategickým zameraním na služby s vyššou pridanou hodnotou nás priviedli k rozhodnutiu prejsť na alternatívu pôvodnej satelitnej služby.

Pre zákazníkov prinesie bohatší obsah a viac funkcionalít, pričom na trh ju uvedieme v spolupráci s novým partnerom, spoločnosťou Canal+,“ hovorí riaditeľ B2C marketingu a značky spoločnosti Orange Martin Hromkovič.

Nová služba nahradí pôvodnú satelitnú platformu už na jeseň a prinesie ešte väčší počet staníc. Zákazníkov, ktorí stále mohli využívať satelitnú TV, plánuje Orange premigrovať na káblovú IPTV alebo novú satelitnú službu. Ďalšie detaily oznámi spoločnosť neskôr.

Satelitná Orange TV pritom odštartovala len pred 3 rokmi, no kvôli neúspechu a finančne náročnej prevádzke ju nakoniec spoločnosť vyradila z ponuky. Zákazníci totižto uprednostňovali internet a Orangeu tak nepomohli na satelite napríklad ani výhradné vysielacie práva pre Ligu majstrov na kanáli Orange Sport.

Zdroj: Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú