Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na výstave D23 sa tvorca Jon Favreau ujal pódia, aby predstavil nový trailer k dlho očakávanej sérii, ktorá prinesie akciu zo Star Wars divákom na televízne obrazovky v službe Disney+. Nový trailer pre The Mandalorian potvrdzuje, že príbeh bude zasadený do prostredia po udalostiach časti Návrat Jediho a odhalí cestu tajomného lovca odmien, informuje Gizmodo.

Séria The Mandalorian bude dostupná exkluzívne v službe Disney+, ktorej spustenie je vo vybraných krajinách naplánované na 12. novembra tohto roku. Fanúšikovia Hviezdnych vojen sa však už teraz môžu tešiť na jedinečný príbeh Mandaloriana, ktorého stvárni Pedro Pascal. Postava sa podľa odhalení vysporiada s každým, kto sa mu postaví do cesty, čo jasne potvrdzuje aj samotný trailer.

Cieľom tvorcov je priniesť divákom „temnejšie“ Hviezdne vojny, pričom práve titul The Mandalorian má vyplniť medzery medzi Návratom Jediho hneď po páde Impéria a vzostupom First Order (Prvého rádu), informuje The Verge. Seriál bude pre divákov dostupný hneď pri spustení služby Disney+.

Zdroj: Gizmodo, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú