Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Počas predstavenia nových iPhonov nám Apple naznačil, že sa budúci majitelia tohtoročnej rady môžu tešiť na dlhšiu výdrž na jedno nabitie. V prípade iPhonu 11 Pro má ísť o 4 hodiny dlhšiu výdrž a iPhone 11 Pro Max má vydržať pri plnom nabití o 5 hodín viac ako minuloročný iPhone XS Max. Čínsky ekvivalent agentúry FCC, TENAA, teraz potvrdil presnú kapacitu batérie v iPhone 11 Pro Max, ktorá sa zvýšila o niekoľko stoviek mAh, informuje PhoneArena.

iPhone 11 Pro Max dostal v porovnaní s predchodcom viacero nových vylepšení a jedným z nich je aj omnoho väčšia batéria, ktorá sa postará o výrazne dlhšiu výdrž. Tieto informácie odhalil nielen samotný Apple, ktorý potvrdil kapacitu akumulátora aj v tomto dokumente, ale aj čínska agentúra TENAA, ktorá informuje, že iPhone 11 Pro Max má 3969 mAh batériu.

Nárast v porovnaní s predošlým modelom je väčší o celých 795 mAh. Apple však prezradil, že jeho nová a najväčšia vlajková loď dostala 15,04 Wh batériu, zatiaľ čo v minulom roku mal iPhone XS Max zdroj s kapacitou 12,08 Wh. Takéto výrazne zväčšenie kapacity sa už skutočne odrazí aj na dlhšej výdrži.

Zdroj: Apple, TENAA, PhoneArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú