Na štvrtkovom State of Play sa nám okrem Concordu pripomenula aj ďalšia tímovka, ktorá sa podobá ešte viac na Overwatch. Ide samozrejme o hru Marvel Rivals z dielne čínskych vývojárov NetEase. Tá sa nám predstavila už v marci tohto roka v debutovom trailery a teraz nám komiksový gigant ponúkol novú ochutnávku hrateľnosti.

V nej vidíme peknú ukážku deštrukcie prostredia, ako sú drevené mosty či celé pagody. Zároveň nám ukázali aj ďalších hrdinov ako Spider-Man, Venom, Storm, či Magneto, spolu s ich schopnosťami. Zatiaľ to však naozaj vyzerá na kópiu Overwatchu a to ako po stránke hrateľnosti, tak aj vizuálu.

Nájdeme tu tri základné typy rozdelenia hrdinov, teda Tank, Healer/Support a Útočník, podľa čoho treba zostaviť aj tím, aby ste so spoluhráčmi maximalizovali šancu na úspech.

Marvel Rivals ponúkne aj zaujímavú novinku, ktorou bude zlučovanie dvoch hrdinov ako napríklad Groot a Rocket alebo Spider-Man a Venom, čím hráči získajú úplne nové schopnosti.

Ďalšou novinkou, ktorú sme sa dozvedeli je, že titul príde aj na PlayStation a Xbox, keďže na začiatku nám vývojári povedali iba o Steame a Epic Store. Trailer nás pozýva na otvorenú betu, ktorá začne v júli na konzole PlayStation 5 a plné vydanie by malo prísť počas budúceho roka. Hra bude vo forme free-to-play, už teraz sa preto niektorí hráči boja pretlaku platené obsahu a skinov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú