Z Hollywoodu v krátkom čase prichádza ďalšia smutná správa. Vo veku 58 rokov nečakane zomrel herec Ray Stevenson, známy z filmov ako Punisher či série Thor. Na konte mal však desiatky ďalších filmových rolí. Príčina hercov smrti v čase písania článku nie je známa.

Severoírsky herec s filmovou kariérou začínal ešte v 90-tych rokoch, na prelome tisícročí sa začal objavovať aj vo filmoch po boku svetových hviezd. Stvárnil tak napríklad rytiera okrúhleho stola vo veľkofilme Kráľ Artuš, mnohí fanúšikovia si ho pamätajú aj ako Tita Pulla z úspešného historického seriálu Rím.

TMDB

Možno najväčšou Stevensonovou rolou bolo stvárnenie Franka Castla alias Punishera v rovnomennom celovečernom filme z roku 2008. Herec sa následne objavil v desiatkach ďalších rolí, okrem iných aj komiksovom univerze Marvelu v sérii Thor, kde si zahral bojovníka Volstagga.

Stevenson bol aktívny aj v univerze Star Wars, kde nadaboval postavu Gara Saxona a v úlohe hlavného antagonistu sa objaví aj v seriáli Ahsoka, ktorý na Disney+ štartuje v auguste tohto roka.

V krátkom čase ide už o druhé nečakané úmrtie svetoznámej hereckej tváre. V marci tohto roka do hereckého neba odišiel aj Lance Reddick, známy zo série John Wick či seriálu The Wire.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú