Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Myslel si, že úspech posledného herného Zaklínača sa prejavil cez noc? Predchádzali mu dva vynikajúce diely, kedy najmä úplný debut z roku 2007 rozhodne nie je titulom pre masy.

Hra si prešla krkolomným vývojom, kedy po jej dokončení okamžite rozdelila fanúšikov fantasy RPG na dva tábory. Jedni hru vďaka atmosfére herného sveta a príbehu Geralta, replikujúceho udalosti kníh zbožňovali, iní sa zase nevedeli preniesť cez špecifický súbojový systém a nedokonalú technickú stránku.

V konečnom dôsledku je dnes hra už považovaná za kultovú klasiku, ktorú vďaka početným rozdávačkam vo svojej knižnici už pravdepodobne máš. Pokiaľ ale opak je pravdou, teraz máš opäť vynikajúcu príležitosť si rozšírenú edíciu prvého Zaklínača bez akýchkoľvek cenzorských obmedzení uchmatnúť. Podmienky, ako informuje PC Gamer, sú však tentokrát o niečo kontroverznejšie.

Aby si 13-ročnú hru mohol zaradiť do svojej GOG knižnice, musíš si nainštalovať dedikovaného klienta GOG GALAXY 2.0. Po inštalácii v hlavnej ponuke uvidíš obrovský banner s hrou, na ktorý ak klikneš a hru si vyžiadaš, automaticky sa objaví v tvojej knižnici.

Hra bola doteraz rozdávaná aj službou GOG hneď niekoľkokrát, no nikdy od teba nepožadovala inštaláciu klienta. To sa samozrejme odrazilo aj v sekcii komentárov na oficiálnej stránke, kde hráči akciu plnými dúškami odsudzujú.

Zdroje: PC Gamer, GOG

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú