Netflix po dlhom čakaní vydal druhý trailer na jeden z najočakávanejších seriálov tohto roka, ktorý si vzal inšpiráciu z knižnej predlohy poľského spisovateľa, Andrzeja Sapkowského. Ďalšie minúty nového videa odhaľujú neľútostné boje s monštrami a opäť odkrývajú hlavnú postavu, Geralta z Rivie, spolu s princeznou Ciri a čarodejnicou Yennefer. Po predstavení prvého traileru zverejnil Netflix ďalšie zábery seriálu Zaklínač, ktorý bude mať premiéru ešte pred Vianocami, konkrétne 20. decembra.

Fanúšikovia tohto lovca odmien už netrpezlivo čakajú na seriálové spracovanie príbehu, ktorý sa stal predlohou aj pre hernú sériu od štúdia CD Project Red. Seriál z produkcie Netflixu, pre ktorý ho vytvorila Lauren Schmidt Hissrichová, sa na obrazovky dostane už o pár týždňov a odhalí to, na čo všetci dlho čakali.

Ochutnávku z deja prvej série teraz prináša druhý publikovaný trailer, ktorého zábery skutočne vyzerajú veľkolepo. Zostrih dramatických udalostí tak vtiahne do 2-minútového videa každého milovníka Zaklínača. Tvorcovia sa pritom držali skôr knižnej predlohy a nestavili na hernú adaptáciu, nakoľko tá sa vydala iným smerom, informuje The Verge.

Zdroj: Netflix/YouTube, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú