Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Meme coiny ťažili počas posledného bullrunu hlavne vďaka retailovým investorom a konkrétne dogecoin bol poháňaný vyjadreniami Elona Muska. Na scéne je už istú dobu aj kryptomena baby dogecoin, na ktorej sa podľa správy od u.Today spustila inovácia spaľovania. Cena medzitým prudko narástla a nechala za sebou v tieni aj ostatné psie kryptomeny. O téme informuje Kryptomagazin.sk.

Cena baby dogecoin narástla za posledné dva mesiace o približne 450 %a zdá sa, že vzostupná trajektória ešte nenarazila na rezistenciu. Spaľovacia inovácia spustená 13. februára bola hlavným katalyzátorom cenového zhodnotenia meme kryptomeny.

Spaľovanie poskytuje komunite väčšiu moc nad ekosystémom a navyše znižuje poplatky za nákup tokenov. V neposlednom rade sa znižuje cirkulujúca ponuka, čo pri zachovaní konštantného dopytu spôsobí rast ceny. Navyše, počet držiteľov baby dogecoinov neustále rastie a dosahuje už viac ako 1,6 milióna.

Baby dogecoin bude pokračovať v raste

Ako vidíme podľa údajov z TradingView, cena baby dogecoin sa obchoduje na cene 0,000000003980 USDT v čase písania článku. Projekt sa inšpiroval dogecoinom a bol zrodený z jeho fanúšikovskej základne.

Baby dogecoin vylepšuje rýchlosť transakcií oproti klasickému dogecoinu. Okrem toho odmeňuje držiteľov pri každej transakcii a pripisuje tokeny do peňaženky.

Primárne bol ale vytvorený len ako vtip a jeho úlohou nie je zvíťaziť nad dogecoinom. Fanúšikovia meme coinov ale časom môžu uprednostniť práve baby dogecoin, keďže ponúka niektoré vylepšenia.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú