Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Birminghamská polícia nedávno zažila naozaj kuriózny prípad, pri ktorom sa im podarilo zadržať hľadaného muža, ktorý ešte v novembri minulého roka ušiel z väzenia Spring Hill, informoval o tom miestny portál BirminghamMail.

Clint Butler si odpykával 17-ročný trest za rôzne prepadnutia a nedovolené ozbrojovanie. Trest mu mal uplynúť v roku 2024, no 28. novembra sa mu z väzenia Spring Hill podarilo utiecť a až doteraz sa úspešne ukrýval.

Počas lockdownu však nevydržal sedieť doma, a tak sa so svojim kamarátom rozhodli vyraziť do mesta, aby si kúpili najnovší diel série Call of Duty. Narazili ale na policajnú kontrolu a po krátkej diskusii Butler kopol jedného z policajtov do slabín a pokúsil sa o útek, píše PCgamer.

Ten mu nevyšiel, okamžite bol spacifikovaný a prevedený na policajné oddelenie, kde sa teda zistilo, o koho v skutočnosti ide. Clint sa teda vrátil späť za mreže, kde si už určite nové Call of Duty nezahrá. K trestu mu navyše pribudlo 13 mesiacov za útek z väzenia a 6 mesiacov za napadnutie policajta.

Zdroj: PCgamer, BirminghamMail

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú