Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

YouTube pridáva novinku do mobilnej aplikácie, vďaka ktorej budú môcť používatelia kategorizovať a vyhľadať videá od obľúbených tvorcov podľa rôznych filtrov. Takéto vylepšenie je vhodné najmä pre tých, ktorí si radi pozrú videá práve cez odbery kanálov. Nové kategórie pre vyhľadanie videí v odberoch ale YouTube prináša zatiaľ len pre zariadenia s iOS a Android smartfóny si chvíľu ešte počkajú, informuje 9to5Google.

Nové témy v odberoch kanálov predstavil YouTube aj v oficiálnej správe, kde uviedol všetkých 6 kategórií, podľa ktorých môžu majitelia iPhonov sledovať videá. Hoci pre niekoho nemusí ísť o zásadnú novinku, počas testovania tohto vylepšenia YouTube zistil, že sa viac používateľov častejšie vracalo na platformu, aby sledovali nové videá na obľúbených kanáloch.

Medzi možnosťami pre triedenie videí tak v iOS nájdeme filtre: Všetko, Dnes, Pokračovať v pozeraní, Nepozreté, Naživo a Príspevky. Jednotlivé kategórie zobrazia videá odoberaných kanálov podľa vybraných kritérií. Hoci je zatiaľ táto zmena dostupná len pre systém od Apple, onedlho má prísť aj na Android smartfóny. YouTube ale neupresnil, kedy by sa tak malo stať, informuje Mashable.

Zdroj: 9to5Google, Mashable

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú