Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Google okamžite pri predstavení služby YouTube Music oznámil, že ňou plánuje nahradiť doterajšiu Hudbu Play, ktorá si medzi používateľmi našla svojich fanúšikov. Kľúčová funkcia nahrávania vlastnej hudby však doposiaľ YouTube Music chýbala, no zdá sa, že sa táto vlastnosť konečne začala uvoľňovať pre bežných používateľov, informuje portál AndroidPolice.

Niektorí šťastlivci mali možnosť vyskúšať si nahrávanie vlastnej hudby do služby YouTube Music už pár týždňov dozadu. Teraz sa však zdá, že funkcia je prístupná pre všetkých používateľov. Vo webovom prehrávači YouTube Music by si mal vidieť možnosť nahrať si vlastnú hudbu aj ty. Stačí kliknúť na ikonu tvojho profilu v pravom hornom rohu a z menu vybrať položku pre nahrávanie.

Screenshot

Nahratú hudbu budeš môcť následne počúvať aj na smartfóne, alebo si ju do telefónu dokonca stiahnuť aj bez toho, aby si si platil prémiový účet. Ako píše portál Ausdroid, okrem kľúčovej vlastnosti začal Google šíriť aj nový dizajn prehrávača YouTube Music. Zdá sa teda, že čoskoro bude služba plne pripravená nahradiť Hudbu Play.

Zdroj: AndroidPolice, Ausdroid

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú