Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Podznačka čínskeho giganta Xiaomi dnes odhalila svoj prvý inteligentný náramok, ktorý nesie názov Redmi Band. Okrem moderného dizajnu, farebného displeja či skvelej výdrže prekvapí aj extrémne nízkou cenou, píše Gizchina.

Do boja s lacnými inteligentnými náramkami sa pripája aj Redmi, ktoré dnes predstavilo svoj prvý produkt tohto druhu s názvom Redmi Band. Dizajn zariadenia neprekvapí, ale ani neurazí. Štvorcový farebný displej s uhlopriečkou 1,08-palcov sa drží aktuálnych trendov a ponúka až 72 možných zobrazení hodiniek. Dostupné bude v čiernej, modrej, zelenej a oranžovej farbe, píše TechPP.

Hlavným rozdielom oproti známemu Mi Band od Xiaomi je fakt, že konštrukcia zariadenia je zložená z jedného tela a nedá sa tak oddeliť od náramku. Redmi to však kompenzuje vlastným USB konektorom, cez ktorý sa inteligentný náramok nabíja. Medzi jeho hlavné funkcie patrí monitorovanie srdcovej frekvencie, spánku, či upozornenie pri dlhšej neaktivite.

Najväčším plusom je však výdrž batérie, ktorú aj napriek menšej veľkosti udáva výrobca na 14 dní. Obrovským prekvapením je cena, ktorú výrobca v domovskej Číne stanovil na neuveriteľných 99 juanov, čo je v prepočte asi 12 €. Zariadeniu bohužiaľ chýba NFC, čo je však v tejto cenovej kategórii pochopiteľné.

Zdroj: Gizchina, TechPP

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú