Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft dnes na svojich oficiálnych stránkach zverejnil zoznam titulov, ktorými si predplatitelia služby Xbox Live Gold budú môcť rozšíriť svoju digitálnu knižnicu. Ponuka je mimoriadne pestrá a obsahuje žánrovo veľmi odlišné tituly.

Na svoje si preto prídu priaznivci RPG v akčne ladenom Vikings: Wolves of Midgard, za ktorým stojí známe slovenské štúdio sídliace v Košiach, Games Farm. Autori sa inšpirovali populárnym akčným RPG Diablo III, čo sa veľmi pozitívne prenieslo do samotnej hrateľnosti. Titul je určený pre zariadenia Xbox One.

Druhým titulom určeným pre Xbox One poteší Microsoft milovníkov veľkých strojov. Ak si priaznivcom obrovských motorov a ich ohlušujúci rev je pre teba rajskou hudbou, určite siahni po Truck Racing Championship. V podstate ide o jediný oficiálny simulátor ťahačov s licenciou ETRC ponúkajúci svojim spracovaním jedinečný zážitok z ovládania päť tonových kolosov, ktorým pod kapotou  drieme sila 1000 konských síl.

Súčasťou aprílovej ponuky sú aj dva tituly určené pre Xbox 360 využívajúce režim spätnej kompatibility. V akčne ladenom dobrodružstve z pohľadu tretej osoby, Dark Void, si budeš môcť vybrať, či budeš zvádzať boje na zemi alebo si trúfneš na duely v oblakoch.

Aby akcie nebolo v apríli málo, Microsoft do svojej ponuky zaradil aj duchovného nástupcu série Contra. V tejto štýlovej 2D shoot-em-up budeš čeliť stovkám nepriateľov v atraktívnom grafickom kabáte pripomínajúcom japonskú anime tvorbu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú