Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft pred pár dňami vydal novú verziu svojho posledného operačného systému pre členov programu Insider, ktorí môžu teraz vyskúšať aj zrkadlenie obrazovky smartfónu priamo na počítači. Aplikácia Your Phone rozšírila vo Windows 10 zoznam podporovaných zariadení a prináša možnosť spravovania notifikácií z Androidov.

Správy o podpore zrkadlenia obrazoviek Android smartfónov vo Windowse 10 sa poprvýkrát objavili ešte v minulom roku. Microsoft však na túto funkciu nezabudol a teraz ju oficiálne prináša pre všetkých priamo v aplikácii Your Phone. Tá teraz s aktualizáciou vo verzii 18885 prináša aj podporu pre OnePlus 6, OnePlus 6T, Samsung Galaxy S10e, S10, S10+, Note 8 a Note 9, informoval Bleeping Computer.

V aplikácii je možné nastaviť aj to, ktoré konkrétne notifikácie chcú prijímať, ale aj ich individuálne či skupinové vymazávanie. Táto funkcia sa dostane do systémov pre členov programu Insider, ktorí fungujú na builde 19H1.

Aplikáciu Your Phone pritom môže využiť každý používateľ Windowsu 10 od verzie 1803 a prepojiť ju so smartfónom s operačným systémom Android 7.0 a vyšším. Všetky informácie o novej aktualizácii systému nájdeš aj na oficiálnom webe Microsoftu.

Zdroj: Bleeping Computer, Microsoft

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú