Celá hráčska komunita už netrpezlivo očakáva vydanie jednej z najočakávanejších hier tohto roka. Cyberpunk 2077 príde už budúci mesiac a vývojári z CD Projekt Red nešetria chválami na hru. Ako informoval portál TheGamer, legendárny tretí Zaklínač bol v porovnaní so Cyberpunkom iba „rozcvička“.

Toto sú bezmála odvážne tvrdenia vývojárov zo štúdia CD Project Red, nakoľko tretí Zaklínač bol považovaný za jednu z najlepších RPG hier s otvoreným svetom vôbec. Doterajšie trailery a zábery z hry Cyberpunk 2077 nám skutočne ukázali, že sa máme na čo tešiť a že hra bude rozhodne skvelá, no podľa vývojárov je oproti nej Zaklínač 3 iba slabší odvar.

Aby sme to upresnili, bavíme sa tu o príbehovej linke, ktorá má byť v Cyberpunku naozaj epická. Ako informuje EssentiallySports, Cyberpunk má potenciál stať sa najlepšou hrou všetkých čias. Dopomôcť jej k tomu môže skvelý soundtrack od Marcina Przybyłowiczkeho, či obsadenie špičkového herca Keanu Reevesa.

Či Cyberpunk naplní očakávania hráčov a tiež splní odvážne tvrdenia vývojárov, sa dozvieme už 19. novembra, kedy hra vyjde na súčasnú aj prichádzajúcu generáciu konzol, PC a Google Stadia.

Zdroj: TheGamer, EssentiallySports

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú