Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Novým generálnym riaditeľom spoločnosti DXC Technology sa stal Mike Salvino. Na tomto poste pred tým pôsobil Mike Lawrie, ktorý firmu viedol od jej vzniku. Ako ďalej vyplýva zo zverejnených informácií, Mike Salvino naposledy pôsobil ako generálny riaditeľ Carrick Capital Partners, pred tým bol výkonným riaditeľom skupiny Accenture Operations. Na Slovensku patrí DXC Technology medzi významného zamestnávateľa v IT sektore. Pracuje v nej viac ako ako 1 300 ľudí.

„Naším cieľom v blízkej budúcnosti je ďalšia fáza rastu, ktorá pre mňa znamená napĺňanie troch pilierov – rast našich ľudí, rast našich zákazníkov, rast nášho biznisu. Potrebujeme preinvestovať vyšší obnos financií do podnikania, aby sme boli nielen ešte lepším, spoľahlivejším partnerom a poskytovateľom služieb, ale predovšetkým zodpovedným zamestnávateľom,“ uviedol k svojmu ďalšiemu pôsobeniu Salvino.

DXC Technology je svetová spoločnosť poskytujúca služby v oblasti informačných technológií. Zameriava sa na riešenia, ktoré predstavujú pomoc klientom s využitím dostupných inovácií, ktoré pomáhajú pri zmenách a smerovaní v ich biznise. Vznikla fúziou CSC a podnikových služieb spoločnosti Hewlett Packard Enterprise. Spoločnosť slúži takmer 6 000 klientom zo súkromného a verejného sektora v 70 krajinách.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú