Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najnovšia generácia populárnej série smartfónov Huawei nova opäť mieša karty vo svojej kategórii. Výkonné fotoaparáty a nakrúcanie videa na vysokej úrovni, vynikajúci výkon a štýlový dizajn – táto myšlienka sa historicky nesie celou sériou a nové smartfóny radu nova 10 sú potvrdením tejto filozofie. Tentoraz však prichádza novinka s ďalšou “fíčurou”, vďaka ktorej bude tvoj Instagram či Tik-Tok ešte viac “nabitejší”.

Fotoaparát na profesionálnej úrovni

Zachytiť svoj život v tej najvyššej obrazovej kvalite vďaka mimoriadne špičkovým fotografickým možnostiam smartfónov série nova 10 nebolo nikdy jednoduchšie.

Pre vášnivých fotografov, sú modely Huawei nova 10 a nova 10 Pro po prvý krát vybavené predným fotoaparátom s ultraširokouhlým automatickým zaostrovaním a rozlíšením 60 MP, ktorá podporuje 100-stupňový ultraširokouhlý uhol s 1/2,61-palcovým snímačom. Predný fotoaparát s automatickým zaostrovaním navyše podporuje zvýšenú citlivosť na svetlo a kvalitu videa v rozlíšení 4K. Teraz môžete fotiť selfies takmer bez námahy. Stačí nasadiť úsmev, a stlačiť spúšť.

Huawei

Pokiaľ preferujete fotenie západov slnka, či krásnych výhľadov na mesto, potešia vás smartfóny nova zadným 50MP RYYB Ultra Vision fotoaparátom a 8MP Ultra-Wide Marco fotoaparátom s podporou automatického zaostrovania. S dynamickým zadným fotoaparátom dokáže smartfón zachytiť čokoľvek – od veľkých, malebných pohľadov na pohoria až po najmenšiu kvapku rosy na jesennom liste, čo umožňuje začínajúcim fotografom experimentovať s rôznymi spôsobmi fotenia, a to len pomocou svojho smartfónu.

To potvrdzuje aj známy akrobatický pilot RedBull AirRace Martin Šonka: “Som rád, že sa mi do rúk dostal telefón, ktorý dokáže zachytiť aj poriadny výhľad. Keď pilotujem, mám pred sebou vždy nádherné scenérie, ktoré vďaka ultraširokouhlému fotoaparátu vždy zachytím v celej ich kráse. Milo ma prekvapila aj funkcia, ktorá umožňuje nakrúcať prednou a zadnou kamerou súčasne,” nechal sa počuť na margo novinky.

Elegantný doplnok (nielen) pre influencerov

Prvé okrúhle výročie série nova prináša pôvodný dizajn prstenca Star Orbit Ring, ktorý bol vylepšený a prispôsobený na Star Orbit Craft, ktorý  dodáva dizajnu série hladkú textúru a lesk. Pokiaľ ide o farebné prevedenie, rad Huawei nova vyčnieva od ostatných smartfónov práve svojou jedinečnou farbou. Tentokrát sa prezentuje v luxusnej verzii, ktorá kombinuje striebro so zlatými prvkami vo farbe Starry Silver alebo nadčasovú Starry Black, ktorá dokonale doplní každý outfit.

Výkon pre skutočných hráčov

Čoraz viac užívateľov požaduje smartfóny, ktoré nie len skvelo vyzerajú, ale poskytujú kvalitný výkon, a to najmä pokiaľ ide o zábavu. Našťastie, Huawei nova 10 a 10 Pro v sebe ukrývajú nový Touch Turbo 2.0, ktorý vylepšuje zážitok z mobilných hier, a vyzdvihuje ho na novú úroveň. Používatelia môžu jednoducho potriasť telefónom, a spustiť akúkoľvek predvolenú klávesovú operáciu.

Táto funkcia sa najlepšie hodí pre hráčov, ktorí milujú žánre MOBA, či akčné a závodné hry. Rôznymi pohybmi vášho smartfónu môžete ľahko mieriť a strieľať, prepínať vybavenie,  prekonávať levely a stať sa hernými šampiónmi ešte rýchlejšie. Navyše, séria nova 10 prichádza aj s štandardnými stereo duálnymi reproduktormi, ktoré sú zabudované priamo v smartfóne. Vďaka ultraširokému zvukovému poľu Histen poskytuje 3D zvukový rytmus užívateľom realistickejší a pohlcujúci zážitok pri hraní hier alebo pri počúvaní hudby, či sledovaní obľúbených filmov.

Séria nova 10 tradične prichádza aj so superrýchlym nabíjaním vďaka Huawei SuperCharge, ktorá dokáže nabiť telefón v priebehu niekoľkých minút. Už si nikdy nebudete musieť robiť starosti s výdržou batérie. Stačí dať telefónu 20-minútovú prestávku, a už je pripravený na ďalšiu hru – za ten čas sa váš nova 10 Pro nabije na plnú kapacitu, pripravený na to, aby ste si opäť mohli dopriať zábavu, ktorá nekončí.

Smartfóny radu Huawei nova 10, nova 10 a nova 10 Pro sú k dispozícii vo farbách Starry Silver a Starry Black. Huawei nova 10 štartuje na 569 eur a nova 10 Pro je v predaji za 749 eur.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú