Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Amazon len prednedávnom predstavila vlastné slúchadlá Echo Buds, ktoré spolupracujú s hlasovým asistentom Alexa. Od dnešného dňa sú oficiálne spustené aj predobjednávky, no pri prezentácii nových slúchadiel došlo k miernemu trapasu, informuje portál 9to5mac.

Jeden z hlavných predstaviteľov spoločnosti, viceprezident Dave Limp, totiž pri rozhovore, v ktorom hovoril o nových produktoch, používal slúchadlá priameho konkurenta. Na videu je jasne vidieť, že Limp počas rozhovoru využíval bezdrôtové slúchadla Apple AirPods.

Jednou z možností je, že Apple slúchadlá poskytol Limpovi portál Bloomberg, pre ktorý robil spomínaný živý vstup. Na druhej strane je však bežnou situáciou, že známe osobnosti, ktoré sú ambasádormi rôznych Android zariadení, boli viackrát pristihnutí pri využívaní Apple produktov.

Nové Echo Buds od Amazonu sa však nemajú začo hanbiť, nakoľko disponujú kvalitným zvukom, až 5 hodinovou výdržou batérie či ďalšími zaujímavými funkciami. Skvelé vlastnosti však potvrdzuje aj cena, ktorá predstavuje 117 €.

Zdroj: 9to5mac

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú