Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Založenie tejto udalosti však bolo pôvodne iba obyčajný žart, no niektorí to zobrali príliš vážne, informuje Unilad. Chlapík, ktorý tento „prank“ s oblasťou Area 51 vytvoril, začína mať obavy o svoju bezpečnosť a o to, že sa k nemu jedného dňa dostaví FBI.

Internetom sa šíria správy bleskovou rýchlosťou a inak tomu nebolo ani v prípade udalosti na Facebooku, pomenovanej ako „Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us“. Doteraz potvrdilo účasť na vniknutí do Area 51 vyše 1,7 milióna ľudí, ktorí chcú vedieť, čo tam americká armáda skrýva. Tá ich varovala pred možnými následkami tohto konania. Samotný zakladateľ udalosti však cíti strach o svoju bezpečnosť, pretože tak veľký event vzbudí pozornosť mnohých inštitúcií a orgánov.

Po pár dňoch sa množstvo účastníkov v tejto udalosti enormne rozrástlo a Matty Roberts z Kalifornie začal mať o svojom rozhodnutí pochybnosti. Cítil sa, akoby mala do jeho domu každú chvíľu vtrhnúť FBI a obáva sa, že si ho vláda nájde, informuje Time. Zatiaľ sa však nič také nestalo a udalosť sa svetom šíri ďalej. Ostáva tak len počkať si do septembra, kedy uvidíme, koľko odvážlivcov zavíta do tejto oblasti.

Zdroj: Unilad, Time

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú