Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na Disney+ pred pár dňami skončila seriálová novinka Ms. Marvel, ktorá divákom detailne predstavila novú superhrdinku Kamalu Khan, alias Ms. Marvel. Disney fanúšikov MCU na ďalší projekt nenechá čakať dlho, už v polovici augusta totiž štartuje nový seriál She-Hulk: Attorney at Law.

Aj v tomto prípade bude v centre stáť silná ženská hrdinka, a to doslova. Seriál si totiž posvieti na ženskú verziu Hulka, Jessicu Walters, ktorá je sesternicou Brucea Bannera alias Hulka a získa od neho jeho superschopnosti.

Práve populárny Bruce Banner v podaní Marka Ruffala bude hlavnej hrdinke pomáhať so zvládaním novonadobudnutých síl, čo podľa traileru povedie aj k množstvu úsmevných situácií. Oproti mužskej verzii Hulka však bude mať nová postava citeľnú výhodu – aj po transformácii si totiž zachováva svoju osobnosť a ostrý intelekt.

Podobne ako v predchádzajúcich seriáloch, aj v prípade She-Hulk bude Marvel experimentovať so žánrami. Nový seriál bude komédiou z právnického prostredia, čomu bude prispôsobený aj 30-minútový formát. Prvá séria pozostáva z 9 epizód, na Disney+ štartuje 17. augusta.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú