Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

September je už za nami a opäť tu teda máme každomesačný rebríček najvýkonnejších Androidov, ktorý zostavuje známy benchmark AnTuTu.

AnTuTu benchmark opäť prezentuje dáta zozbierané z meraní výkonu Android smartfónov za mesiac september. Ako informuje portál Gizmochina, v tomto rebríčku sa môžeme pozrieť na to, ako dopadli priemerné výsledky výkonu smartfónov na vzorke minimálne 1000 meraní daného modelu. Prvé miesto si privlastnila novinka Vivo NEX 3 s 483 427 bodmi a na druhom mieste mu sekunduje ďalší model od tohto čínskeho výrobcu, konkrétne IQOO PRO 5G s 481 211 bodmi.

Na tretej priečke sa umiestnil herný smartfón Asus ROG Phone 2 s priemerným skóre 473 917 bodov. Hneď za ním sa umiestnila ďalšia herná mašina, Xiaomi Black Shark 2 Pro.

Do rebríčka sa dostali aj smartfóny Xiaomi Mi 9 Pro 5G, Meizu 16s Pro, Redmi K20 Pro, Samsung Galaxy Note 10+ 5G a OnePlus 7 Pro. Prekvapením je však posledná 10. priečka , na ktorej sa umiestnil Huawei Mate 30 Pro s procesorom Kirin 990, od ktorého sa čakalo viac.

Zdroj: Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú