Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovacia služba Apple TV+ si pre televíznych fanúšikov pripravila príjemné prekvapenie. Všetkým divákom totiž sprístupnila prvú sériu jedného z najlepších seriálov súčasnosti – For All Mankind.

For All Mankind bol v rámci Apple TV+ uvedený ešte v roku 2019, vďaka netradičnému zasadeniu i skvelým hereckým výkonom sa okamžite zaradil medzi najväčšie hity služby a odniesol si aj niekoľko ocenení.

Jeho dej sa odohráva v Amerike 70. a 80. rokov a rozpovedá alternatívnu históriu, v ktorej Spojené štáty a Sovietsky zväz počas Studenej vojny vedú preteky v kolonizácii vesmíru, no navrch v nich majú Sovieti. Dva vyspelé vesmírne programy tak bojujú o prvenstvo vo vybudovaní vesmírnej základne na Mesiaci a spojazdnenie ťažby nerastných zdrojov vo vesmíre.

TMDB

Seriál sa na Apple TV+ v piatok 10. júna predstavil už vo svojej tretej sérii, pri tejto príležitosti služba všetkým divákom bezplatne sprístupnila jeho prvú sezónu. Dokedy bezplatná možnosť pozrieť si ju potrvá, Apple nepribližuje.

Pre spustenie seriálu stačí navštíviť stránku služby, prihlásiť sa pod Apple ID, prípadne vytvoriť novú registráciu. Následne je používateľovi sprístupnených všetkých 10 epizód seriálu. K dispozícii sú so slovenskými titulkami.

Aj keď sa Apple promo akciou snaží divákov nalákať na kúpu služby, prvá séria For All Mankind dokonale funguje aj bez ďalšieho pokračovania a ponúka plnohodnotný divácky zážitok bez otvoreného konca. Pokiaľ si teda o seriáli ešte nepočul, prípadne si sa k nemu zatiaľ nedostal, lepšiu príležitosť už mať nebudeš.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú