Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Majitelia herných konzol od Microsoftu sa môžu v januári tešiť na viacero skvelých herných titulov v rámci predplatného Xbox Live Gold. Aj tento mesiac hráči dostanú zadarmo dvojicu hier z Xbox One a dve hry pre Xbox 360 v spätnej kompatibilite.

Od 1. januára si budú môcť hráči stiahnuť atmosferickú a skvele vyzerajúcu adventúru Little Nightmares. Príbeh a umelecké spracovanie sú kľúčovými prvkami tejto hry a ak obľubuješ žánre adventúr z bočného pohľadu, Little Nightmares sa ti bude určite páčiť.

V tom istom dátume bude k dispozícii aj The King of Fighters XIII pre Xbox 360. Jedná sa o klasickú bojovku na štýl Mortal Combat, Tekkena či Street Fightera.

Od 16. januára bude naopak dostupný uletený remaster pôvodnej hry Dead Rising. V tejto kultovej hre si musíš poradiť s hordou zombíkov a v boji ti bude k dispozícii niekoľko efektívnych a poriadne zvláštnych zbraní.

V rámci ponuky hier spätnej kompatibility si budú môcť hráči zdarma zahrať hru Breakdown. Ide o klasický akčný žáner z pohľadu prvej osoby, ktorý kombinuje možnosti pästných súbojov s využívaním superschopností či klasickej streľby zo zbraní.

Zdroj: Xbox

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú